لوگو
1404 جمعه 28 شهريور
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1403/09/03 - شماره 2397
نسخه چاپی

خواص دمنوش به

 به میوه‌ای با نام علمی Cydonia oblonga بوده، زرد رنگ با اندازه‌ی متوسط و معطر است. این میوه در فصل پاییز و زمستان موجود و از آن در تهیه برخی غذاها مانند انواع خورش، دمنوش به و مربا به استفاده می‌کنند و اغلب به صورت خام مصرف نمی‌شود.به گزارش ایمنا، به میوه‌ای با نام علمی Cydonia oblonga بوده، زرد رنگ با اندازه‌ی متوسط و معطر است. این میوه در فصل پاییز و زمستان موجود و از آن در تهیه برخی غذاها مانند انواع خورش، دمنوش به و مربا به استفاده می‌کنند و اغلب به صورت خام مصرف نمی‌شود.
به دارای کربوهیدرات و پروتئین، پکتین و فیبر خوراکی و ویتامین‌های A، B، C و مواد معدنی کلسیم، مس، آهن، منیزیم، فسفر و روی است. این میوه به علت داشتن ویتامین C و ترکیبات دارای فنول از آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی به‌شمار می‌آید.

طرز تهیه دمنوش به
چند عدد به متوسط را انتخاب کنید (بیشتر هم باشد مشکلی نیست)، سعی کنید به انتخاب شده دارای پوست کاملاً زرد باشد تا برای تهیه دمنوش به نیازی به گرفتن پوست آنها نداشته باشید.
به‌های انتخابی را تمیز شستشو دهید تا پرزهای آن تمیز شود و سپس با یک رنده خلالی شروع به رنده کردن آنها کنید، به گونه‌ای که اندازه‌های خلالی نازکی برای شما ایجاد شود.
در این مرحله به سراغ خشک کردن به‌های رنده شده می‌رویم که باید در یک دمای ملایم و مداوم این اتفاق بیافتد که بهترین وسیله برای انجام این کار ریختن خلال ها درون یک ظرف و قرار دادن بر روی بخاری با حرارت کم یا شوفاژها است.
بعد از اینکه خلال ها کاملاً خشک شد شما نیاز دارید تا آنها را بو دهید، برای این کار نیز شما نیاز دارید که یک حرارت زیاد را برای چند دقیقه به خلال‌های به وارد کنید، یک ظرف بر روی گاز قرار دهید و اجازه دهید که کاملاً داغ شود و سپس خلال ها را درون آن ریخته و به طور مرتب کاملاً هم بزنید تا زمانی که رنگ آنها متمایل به قهوه‌ای پر رنگ شود. به ازای هر نفر یک قاشق غذاخوری از این خلال‌ها درون قوری ریخته و سپس به ازای هر فرد یک لیوان آب جوش اضافه کرده و بر روی حرارت بسیار کم اجازه دهید که دمنوش شما به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد، بهتر است یک پارچه نیز بر روی قوری در زمان دم کشیدن بیاندازید. باقی مانده خلال‌های خود را درون یک ظرف پلاستیکی یا شیشه‌ای درب دار ریخته و برای دفعات بعدی نگهداری کنید.

طبع به
به میوه‌ای با طبع گرم رو به معتدل و برای همه افراد با مزاج‌های مختلف قابل مصرف است و فواید چشمگیری دارد، این میوه زرد رنگ با بافتی خشک و کرکی، طعمی ترش و گس در دسته سیب و گلابی قرار می‌گیرد و ترکیه، چین، ازبکستان، ایران، آرژانتین و بعضی کشورهای جنوبی اروپا و جنوب غربی آسیا، از تولیدکنندگان عمده این میوه هستند.


دو گیاه مفید برای کبد
بسیاری از طرفداران طب گیاهی استفاده از گیاهان را برای تقویت سلامت کبد، پیشنهاد می کنند. در واقع، برخی تحقیقات نشان می دهد که برخی گیاهان دارویی ممکن است به مبارزه با اختلالات کبدی مانند سیروز (اسکار کبد) یا عفونت هایی مانند هپاتیت B و هپاتیت C (علل التهاب کبد) کمک کنند.
تحقیقات اولیه نشان می‌دهد که زردچوبه ممکن است در درمان هپاتیت B و هپاتیت C مفید باشد. برای مثال، در مطالعه‌ای در سال 2009 روی سلول‌های کبد، دانشمندان کشف کردند که عصاره زردچوبه به توقف تکثیر ویروس هپاتیت B کمک می‌کند.
همچنین یک مطالعه که در سال 2010 منتشر شد، نشان داد که عصاره زردچوبه ممکن است به سرکوب تکثیر ویروس هپاتیت C کمک کند.بر اساس یافته های این مطالعه، زردچوبه همچنین ممکن است راه حلی برای درد زانو آرتروز باشد.
با توجه به یک مطالعه حیوانی که در سال 2000 منتشر شد، بیدمشک ممکن است به محافظت از سلول‌های کبد در برابر آسیب‌های ناشی از استامینوفن و مواد سمی حاصل از متابولیسم استامینوفن. کمک کند.سایر تحقیقات مبتنی بر حیوانات نشان می دهد کهبیدمشک همچنین ممکن است به محافظت از کبد در برابر آسیب های ناشی از مصرف الکل کمک کند.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • پدیده نوظهور «گردشگری خواب»
  • خبر کوتاه
  • علم و فناوری
  • خوراکی‌هایی برای جذب بیشتر آهن
  • خواص دمنوش به
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.