۱۴۰۳ شنبه ۱۵ ارديبهشت

معین الدین سعیدی، نماینده مجلس می‌گوید کنار هم گذاشتن عفاف و حجاب هم الزاماً درست نیست. معنای حجاب، الزاماً عفاف نیست؛ هیچ اشکالی بر عفت برخی افراد نمی‌توان گرفت. جالب است که در مناسبت‌های ملی، از همین افراد بی حجاب در صدا و سیما رونمایی می‌شود، اما بعد از انتخابات، چنین مسأله‌ای فراموش می‌شود. اختلاس چای دبش و باغ شمال تهران که بدون اطلاع امام جمعه به نام ایشان‌زده شد بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟

گروه سیاسی: انشقاق پدیده‌ای هزینه ساز و نگران کننده برای هر جامعه‌ای به شمار می‌رود. متاسفانه این روز‌ها بین مردم و حاکمیت فضایی توام با دودستگی شکل گرفته است و شاهد دوقطبی در موضوع حجاب هستیم. در واقع وقتی اکثریت مردم حاضر به رای دادن نیستند و لازم نمی‌بینند همراهی کنند، در شرایطی که هم در در داخل و هم در خارج با بحران روبرو هستیم، باید کاری انجام شود که باعث رضایتی مردم شود. نه به نارضایتی دامن بزند، مثل مبارزه با بی حجابی.

جلسه هم اندیشی با محوریت روز کارگر با حضور علی ربیعی،وزیر پیشین کار و رفاه اجتماعی- علی صالح آبادی، مدیر مسئول روزنامه ستاره صبح و مجید قوام ،کارشناس عالی امور کار و کارگری روز چهار شنبه 12 اردیبهشت برگزار می شود.

«یک ناهماهنگی در سیاست‌های پولی، ارزی و مالی کشور وجود دارد. تا این ناهماهنگی حل نشود نمی‌توان تورم را کنترل کرد. آقایان گمان می‌کنند با زدن دکمه کنترل نقدینگی، تورم خود به خود کاهش می‌یابد. رشد اقتصادی هم بسیار مهم است. رشد اقتصادی سال گذشته ناشی از تولید نبوده. عمده آن از محل فروش نفت و رشد بخش خدمات بعد از کرونا به دست آمده است.»

این یادداشت در مقام نقد سیاست‌های جاری از حیث ثبوتی است و خطابش به آن گروه از طرفداران وضع موجود است كه خود را حامی و حتی حافظ ارزش‌های اسلامی می‌دانند یا حداقل دوست دارند كه چنین شناخته شوند.

«كجاست رییس‌جمهور امریكا؟ چرا ساكت است؟ مگر نمی‌بیند كه اسراییل در آستانه متهم شدن به جنایت است؟» این فراز برجسته مقاله اصلی جروزالم پست روز یك شنبه ۲۸ آوریل است كه ملتمسانه از رییس‌جمهور امریكا می‌خواهد در مسیر دادگاه بین المللی مداخله كند و نگذارد حكم دستگیری نتانیاهو و دیگر رهبران اسراییل صادر شود.

نویسنده باور نمی کند که حکم توماج صالحی برای اجرا صادر شده است! این حکم رویکردی سلیقه ای است و نظر شخصی در صدور آن به کار رفته، به طوری که بیانیه های قوه قضاییه نیز به همین صورت نشان می دهد و می بینیم بسیاری از درون بدنه دستگاه قضا عدم اجرای حکم توماج را پیگیری می کنند.

ستاره صبح - فائزه صدر: اعتراض به حکم اعدام توماج صالحی، خواننده رپ در داخل و خارج از کشور و در فضای مجازی ادامه دارد. دادگاه انقلاب اصفهان اتهامات توماج را معاونت در بغی، اجتماع و تبانی، تبلیغ علیه نظام و دعوت به آشوب را از جمله مصادیق افساد فی الارض دانسته و برای این خواننده رپ حکم اعدام صادر کرده است. این در حالی است که پیش از این همین شعبه، گستردگی اتهام افساد فی الارض را در مورد متهم احراز نکرده بود. ستاره صبح در گفت و گو با پیمان حاج محمود عطار، حقوقدان به بررسی جایگاه قانونی حکم افساد فی الارض پرداخته که در ادامه می‌خوانید:

کاری به دیدگاه زارع پور وزیر ارتباطات ندارم؛ ایشان فرد خوبی است، اما من اگر یک روز در یک دولتی وزیر باشم وقتی ببینم حرفم خریدار ندارد استعفا می‌دهم و بیرون می‌آیم؛ چرا کاسه کوزه‌ها را سر دیگران بشکنم؟! ایشان اگر نمی‌تواند به مردم بگوید. این تصمیم کاملا در اختیار و هیات دولت است و فرافکنی نکنند.

سخنان روز گذشته رئیس ‌جمهور جلسه ای منتشر شده که ایشان می گوید: "جمهوری اسلامی تحریم ‌ناپذیر است و هرگز تحریم‌ ها در این کشور به نتیجه نرسیده و بعد از این هم به نتیجه نخواهد رسید. هرجا فشار بیشتری به ما در این زمینه وارد شده است ما در آنجا بیشترین توفیق را داشته ‌ایم."

لطفا شکیبا باشید...