لوگو
1404 سه‌شنبه 23 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1404/02/17 - شماره 2501
نسخه چاپی

اخبار شهرستان

برگزاری جشن دهه کرامت در شهر مهستان
غلامرضا زارع: جشن دهه کرامت باشکوه در شهر مهستان (شهرجدیدهشتگرد) باهمت شرکت عمران برگزار شد. بنابه گزارش دریافتی ازروابط عمومی شرکت عمران در این مراسم که با حضور چشمگیر شهروندان برگزار شد سید رضا موسوی واعظ بابیانی شیوا به تبیین جایگاه معنوی دهه کرامت پرداخت و با اشاره به فضائل اهل‌بیت (ع) و جایگاه والای حضرت معصومه (س) بر ضرورت بهره‌مندی جامعه از مناسبت‌های مذهبی برای ارتقاء معنویت تأکید کرد.
مصطفی رضایی مدیرعامل شرکت عمران شهر مهستان نیز در سخنانی ضمن ابراز خرسندی از استقبال پرشور مردم تأکید کرد: این‌گونه برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی باید تداوم داشته تا حس تعلق و نشاط جمعی در شهروندان تقویت شود.
وی با اشاره به نقش‌آفرینی رویدادهای فرهنگی در ارتقاء سرمایه اجتماعی شهرهای جدید، اظهار کرد: برگزاری چنین جشن‌هایی گامی در مسیر تحکیم بنیان خانواده و افزایش حس تعلق اجتماعی در میان ساکنان است و شرکت عمران مهستان برنامه‌ریزی‌های لازم برای تداوم این دست از فعالیت‌ها را در دستور کار دارد.
گفتنی است؛ برگزاری چنین برنامه‌هایی گامی مهم در مسیر ایجاد تعامل مثبت میان شهروندان و نهادهای شهری محسوب می‌شود و شرکت عمران شهر مهستان با تکیه‌بر نقش اجتماعی خود در نظر دارد برنامه‌های مشابهی را در مناسبت‌های پیش رو ادامه دهد.
در پایان این جشن از برگزیدگان جشنواره فرهنگی هنری «گنج» تجلیل و مراسم با قرعه‌کشی کمک‌هزینه سفر زیارتی به کربلای معلا برای ۵ نفر و سفر به مشهد مقدس برای ۱۴ نفر به پایان رسید.

برگزاری مسابقات قرآن و نهج‌البلاغه در شرکت گاز گلستان
به گزارش روابط عمومی شرکت گاز گلستان، اختتامیه مسابقات قرآنی بهار در بهار در این شرکت با حضور اعضا هیئت‌مدیره، مقامات استانی و ناظر قرآنی شرکت ملی گاز در سالن اجتماعات شرکت برگزار شد. در ابتدای مراسم جانشین مدیرعامل و مدیر منابع انسانی شرکت گاز استان، ضمن خیرمقدم به مدعوین و شرکت‌کنندگان در خصوص برگزاری مسابقه قرآنی "بهار در بهار" اعلام کرد: "این مسابقه باهدف ترویج فرهنگ قرآن و ایجاد فضای معنوی در بین کارکنان و خانواده‌های آن‌ها برگزار می‌گردد." و همچنین اظهار داشتند: که حضور خانواده‌ها در این مسابقه نه‌تنها به تقویت روابط خانوادگی کمک می‌کند، بلکه فرصتی است برای ارتقای سطح آگاهی دینی و قرآنی در جامعه اسلامی. در ادامه مراسم حجت‌الاسلام‌والمسلمین فضیلت رئیس دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان گلستان و امام‌جمعه گرگان به‌عنوان سخنران در این مراسم با اشاره به اهمیت قرآن کریم در زندگی انسان‌ها گفت: «قرآن آمده است برای هدایت همگان. این کتاب آسمانی دارای قابلیت و ظرفیت بالایی است که می‌تواند راهنمایی برای تمام انسان‌ها باشد. اما کسانی می‌توانند از این ظرفیت بهره‌مند شوند که خود را برای دریافت این هدایت آماده کنند و ظرفیت خود را بالا ببرند.»

نیروی انتظامی چهارمحال و بختیاری میزبان نخستین همایش نهج‌البلاغه
رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی چهارمحال و بختیاری گفت: نخستین همایش استانی نهج‌البلاغه برای نخستین بار به میزبانی فرماندهی انتظامی استان برگزار می‌شود.
حجت‌الاسلام سجاد حبیبی بیان نمود: این همایش تخصصی استانی به میزبانی فرماندهی انتظامی چهارمحال و بختیاری در آذرماه سال جاری در استان با همکاری همه دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی کشور اقدام به برنامه‌ریزی برای برگزاری نخستین همایش تخصصی نهج البلاغه در رده‌های انتظامی کشور کرده است گفت: فراخوان جمع‌آوری آثار در سطح عموم اعلام‌شده است.
حبیبی افزود: پژوهشگران، استادان، دانشجویان، هنرمندان و علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را در پنج رشته فیلم کوتاه، مقاله‌نویسی، شعر، سرود و نقاشی به دبیرخانه همایش تخصصی استانی نهج‌البلاغه در ستاد فرماندهی انتظامی استان ارسال کنند.
وی با اشاره به نحوه شرکت در این همایش افزود: در بخش مقاله‌نویسی مقاله باید در قالب استاندارد بوده در بخش فیلم کوتاه باید فیلم به‌صورت افقی و حداکثر مدت‌زمان آن سه دقیقه باشد. در بخش نقاشی آثار با هر فن در بخش شعر در قالب‌های کلاسیک، نو و با محتوای موضوعات فراخوان همخوانی داشته باشد و در بخش سرود هم آثار حداکثر چهار دقیقه و تولیدی باشد.
حبیبی گفت: تمام پژوهشگران، استادان، دانشجویان و هنرمندان می‌توانند آثار خود را به شماره ۰۹۳۷۸۴۵۶۲۰۰ در پیام‌رسان ای تا و یا به عقیدتی سیاسی رده‌ها در فرماندهی انتظامی شهرستان‌ها تحویل دهند. وی افزود: آخرین‌مهلت فراخوان جمع‌آوری آثار فرهنگی، ادبی و هنری نخستین همایش تخصصی استانی نهج‌البلاغه انتظامی استان ۱۰ آبان سال جاری است.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • ۷۰ درصد زایمان‌ها به روش سزارین است
  • بازگشت هواپیماهای عربستان به ایران پس از ۱۰ سال
  • جهنم گرد و غبار
  • حفظ و تربیت نیروهای متعهد و کارآمد در اولویت باشد
  • اخبار شهرستان
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.