راهاندازی مجدد یك چاه تولیدی نفت پس از 20 سال
افزايش توان توليد 400 بشكه نفت در شركت بهرهبرداری نفت و گاز مسجدسليمان
ستاره صبح - سید رحمان محمدی: با انجام مطالعات و آزمایشها درونچاهی بر روی یکی از چاههای شرکت بهرهبرداری پس از 20 سال وقفه مجدداً به مدار توليد بازگشت. به همت كارشناسان و متخصصان شركت بهرهبرداری نفت و گاز مسجدسليمان , چاه 16 لب سفيد كه حدود 20 سال از مدار توليد نفت خارجشده بود مجدداً در چرخه توليد قرار گرفت. جاه مذكور كه به دليل توليد گاز اضافي از سال1384 بستهشده بود , پس از بررسي و تشخیص توان برداشت , متعاقب انجام اصلاحات لازم بر روي تسهيلات كنار چاهي جهت فراهمسازی شرايط توليد مجدداً در مدار توليد قرار گرفت. با راهاندازی اين چاه توليدي به ميزان 400 بشكه در روزبه ظرفيت توليد نفت در شركت بهرهبرداری نفت و گاز مسجدسليمان افزوده میشود. شرکت بهرهبرداری نفتگر مسجدسلیمان یکی از 5 شرکت بهرهبردار تابع شرکت ملی مناطق نفتخیزجنوب است که در گسترهای به وسعت 21000 کیلومترمربع وظیفه تولید صیانتی و ابلاغی از میدانها و مخازن نفت و گاز که عمدتاً مخازنی با قدمت میباشند را بر عهده دارد.
ماینرهای غیرمجاز عامل اختلال در شبکه برق اصفهان
کشف 8 هزار ماینر غیرمجاز
روز شنبه (۲۰ اردیبهشتماه) مهندس دادخواه در گزارش خبری صداوسیمای اصفهان اظهار کرد: استفاده غیرمجاز از دستگاههای استخراج ارز دیجیتال (ماینر) همچنان یکی از عوامل اصلی اختلال در تجهیزات شبکه برق و افت ولتاژ در اصفهان به شمار میرود که این ماینرهای غیرمجاز برای ظرفیت شبکه پیشبینینشدهاند و منجر به افت ولتاژ، آتشسوزی و بروز مشکلاتی برای شبکه و تجهیزات منازل مسکونی میشوند. مدیرعامل سازوکار کشف این ماینرهای غیرمجاز را از طریق بررسی هوشمند شبکه و همچنین گزارشهای مردمی عنوان کرد و از شهروندان اصفهانی درخواست نمود موارد مشکوک را از طریق سامانه پیامکی 30005121 اطلاع دهند و در صورت صحت گزارش، تا سقف 50 میلیون تومان پاداش دریافت نمایند. مهندس دادخواه آسیبهای ناشی از استفاده غیرمجاز ماینرها به شبکه برق را شامل آسیب به تجهیزات برق به دلیل بار اضافی و پیشبینی نشده، افت ولتاژ در شبکه مشترکین و همچنین خطر آتشسوزی در منازل و محل نصب این دستگاهها عنوان نمود و به گزارشهای حاکی از وقوع چندین مورد آتشسوزی ناشی از استفاده غیرمجاز ماینرها در اصفهان که خساراتی را به منازل وارد کرده است اشاره نمود.
برگزاری چهارمین جلسه توسعه نیروگاههای تجدید پذیر در گلستان
چهارمین جلسه توسعه نیروگاههای تجدید پذیر و تأمین انرژی پایدار استان گلستان، در محل شرکت توزیع نیروی برق استان برگزار شد. این نشست با حضور کیان مهر، معاون امور اقتصادی استانداری گلستان، سید احمد موسوی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان و جمعی از مدیران دستگاههای اجرایی استان برگزار شد.در این جلسه، کیان مهر بر لزوم فرهنگسازی و ترویج استفاده از انرژیهای تجدید پذیر در سطح استان تأکید کرد و خواستار تسریع در فرآیند واگذاری زمین به متقاضیانی شد که زودتر درخواست خود را برای احداث نیروگاههای تجدید پذیر ثبت کردهاند. وی همچنین از اعطای تسهیلات حمایتی برای احداث این نیروگاهها خبر داد.سید احمد موسوی نیز با اشاره به عزم جدی شرکت توزیع نیروی برق گلستان برای توسعه زیرساختهای انرژی پاک، اعلام کرد: «این شرکت با تمام توان و بهصورت شبانهروزی در حال پیگیری و اجرای طرحهای مربوط به نیروگاههای تجدید پذیر در سطح استان است.»در این نشست همچنین اعلام شد که مبلغ تسهیلات برای احداث نیروگاههای خورشیدی ۲۰۰ میلیارد ریال بوده و این تسهیلات از سوی صندوق کارآفرینی امید تأمین میشود. این تسهیلات به پروژههایی با ظرفیت ۱۰۰ تا ۱,۰۰۰ کیلووات اختصاص مییابد.بر اساس این گزارش، سازمان انرژیهای تجدید پذیر و بهرهوری انرژی برق (ساتبا) با همکاری صندوق کارآفرینی امید از متقاضیان واجد شرایط برای احداث نیروگاههای خورشیدی دعوت کرده تا در فراخوان عمومی مربوط به این طرح شرکت کنند.
بانوان دستگاههای اجرایی گلستان به پویش ۲۵ درجه پیوستند
در نشستی با حضور خانم حسینی جبلی، مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری گلستان، و مشاوران امور بانوان دستگاههای اجرایی استان، بانوان شاغل در این نهادها به پویش ملی «۲۵ درجه» پیوستند. این جلسه در محل شرکت توزیع نیروی برق استان گلستان برگزار شد.در ابتدای این نشست، مهندس موسوی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گلستان، با تأکید بر اهمیت مشارکت بانوان در مدیریت مصرف انرژی، از کلیه بانوان دستگاههای اجرایی خواست ضمن پیوستن به پویش ۲۵ درجه، دمای سامانههای سرمایشی را روی ۲۵ درجه سانتیگراد و بیشتر تنظیم کنند.در ادامه، خانم مقصودلو، مشاور امور بانوان شرکت توزیع نیروی برق گلستان، با تشریح راهکارهای مدیریت مصرف انرژی، از بانوان خواست در تابستان پیشرو با رعایت الگوی مصرف و همکاری مؤثر، شرکت توزیع برق را در عبور موفق از پیک مصرف تابستان همراهی کنند.پویش ۲۵ درجه باهدف کاهش مصرف انرژی از طریق تنظیم دمای سامانههای سرمایشی بر روی ۲۵ درجه سانتیگراد اجرا میشود.