مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان:
ایمنی، ارتقاء فرهنگ و مصرف بهینه؛ گامی در مسیر توسعه پایدار
مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان از گامهای بلند این شرکت در مسیر توسعه پایدار، ایمنی و ارتقاء فرهنگ مصرف بهینه در سطح این استان خبر داد.
منصوره عزیز: ابراهیم محسنی با اعلام این خبر، اظهار داشت: در سال ۱۴۰۳ با اتکا به نیروی انسانی متخصص و برنامهریزی هدفمند، این شرکت توانست گامهای مؤثری در توسعه شبکه گازرسانی، بهینهسازی مصرف انرژی، ارتقاء سطح ایمنی و فرهنگسازی بردارد و در این راستا ۶۳۷ کیلومتر شبکه گازرسانی جدید در سطح استان اجرا و بیش از ۱۱ هزار و ۱۴۵ انشعاب گاز طبیعی نصب شد.
وی ادامه داد: با جذب ۴۳ هزار و ۳۹۴ مشترک جدید، تعداد مشترکان گاز طبیعی این شرکت به بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد مصرفکننده رسید. همچنین بیش از ۱۱۰۰ واحد تولیدی، صنعتی و کشاورزی به شبکه گاز متصل شدند که این امر نقش مهمی در رونق تولید و کاهش مصرف سوختهای مایع و کاهش آلودگی زیستمحیطی داشته است.
وی افزود: در حوزه توزیع گاز بیش از ۲۲ میلیارد و ۵۱ میلیون مترمکعب گاز طبیعی در سطح استان توزیع شد که از این میان، بیش از ۱۰ میلیارد و ۸۹ میلیون مترمکعب به بخشهای صنعتی و تولیدی، ۴۷۵ میلیون مترمکعب به جایگاههای سوخت CNG و ۶ میلیارد و ۱۰۷ میلیون مترمکعب به نیروگاهها و سایر مصارف تحویل دادهشده که به لحاظ حجم توزیع گاز سالانه، در نوع خود بینظیر است. محسنی گفت: در راستای تحقق اهداف ملی در حوزه بهینهسازی مصرف، بیش از ۱۵ هزار واحد موتورخانه بهینهسازی شد که ضمن صرفهجویی در مصرف گاز، به کاهش آلودگی هوا و ارتقاء بهرهوری انرژی در ساختمانها کمک کرده است.
وی اذعان داشت: درزمینه بهداشت، ایمنی، محیط زیست و پدافند غیرعامل بیش از ۶ میلیون و ۷۹۷ هزار نفر ساعت کار بدون حادثه ثبتشده که نشان از رعایت دقیق اصول ایمنی در این شرکت دارد. همچنین صدور ۲۳ هزار و ۱۵۶ مجوز ایمنی و پروانه کار، بازرسی و کنترل کیفی بیش از یک هزار کیلومتر لوله فلزی و پلیاتیلن و ۱۱۴ هزار و صد اتصال فلزی و پلیاتیلن، ازجمله اقدامات دیگر در این حوزه است.
محسنی بیان داشت: سال گذشته، گامهای مهمی نیز در حوزه انرژیهای تجدید پذیر برداشته و ۱۰ نیروگاه خورشیدی و ۲۳ آبگرم کن خورشیدی به بهرهبرداری رسید و ۲۷ تفاهمنامه همکاری با نهادهای اجرایی، علمی و پژوهشی برای ترویج مصرف بهینه منعقد شد.
وی افزود: در حوزه آموزش و فرهنگسازی، ارسال بیش از ۱۷ میلیون و ۷۰۰ هزار پیامک آموزشی باهدف ترویج فرهنگ صرفهجویی، برگزاری جشنواره فرهنگی هنری همیار گاز انجام و بیش از ۱۲۱ هزار نفر ساعت آموزش تخصصی، عمومی و HSE و پدافند غیرعامل برای کارکنان و ذینفعان برگزار شد؛ ضمن آنکه در راستای نظارت بر مصرف بهینه و مقابله با مصارف غیرمجاز، ۱۹ هزار و ۳۷۴ مورد بازرسی از صنوف، ادارات و اماکن دولتی انجام شد.
مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان در پایان، اظهار داشت: در حوزه توسعه نظام مدیریت دانش و مشارکت کارکنان، ۶۲۲ مورد دانش فنی در سامانه مدیریت دانش ثبت، ۱۱۰۵ پیشنهاد در نظام پیشنهادها ارائه و ۵۴۳ اشتراک رایگان به جامعه هدف واگذار شد.
پروژههای جدید پالایشگاه اصفهان در راستای
افزایش سود و کاهش آلایندگی
مدیرعامل پالایشگاه اصفهان عنوان کرد: تحول بزرگ در صنعت با اجرای پروژههای زیستمحیطی و افزایش سرمایهگذاری صورت میگیرد.
غلامرضا باقری دیزل مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان، در حاشیه بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی به تشریح برنامهها و پروژههای آتی این شرکت پرداخت و بر اهمیت هماهنگی الزامات زیستمحیطی و اقتصادی در این پروژهها تأکید کرد. وی گفت: «شرکت پالایش نفت اصفهان در راستای صیانت از منابع و ایجاد ارزشافزوده، به دنبال همسو کردن نیازهای حاکمیتی و اقتصادی است.»
مهندس باقری به پروژه مهم انتقال آب دریای عمان به پالایشگاه اصفهان اشاره کرد و بیان داشت: «این پروژه به همراه سرمایهگذاری کلان با همکاری شرکتهای بزرگ مانند فولاد مبارکه و ذوبآهن، بهزودی وارد مدار خواهد شد و این گام بزرگ به حفظ و تداوم تولید در این مجموعه کمک شایانی خواهد کرد.»
ایشان همچنین به پروژه ارتقای نفت کوره اشاره کرد و اذعان نمود: «با کاهش گوگرد در نفت کوره، این محصول به ارزشافزودهای معادل ۱۵۰ میلیون دلار برای مجموعه اضافه خواهد کرد و بهاینترتیب، به سود سهامداران نیز کمک خواهد کرد.»
مدیرعامل پالایشگاه اصفهان به چالشهای موجود در صنعت انرژی کشور نیز اشاره کرد و اظهار داشت: «با توجه به بحران انرژی و نا ترازی گاز، این پروژهها میتوانند به رفع مشکلات کمک کنند و آلایندگی کمتری را به همراه داشته باشند.»
باقری همچنین به پروژههای پتروشیمی اصفهان اشاره کرد و افزود: «این پروژهها باهدف افزایش سرمایهگذاری و رونق تولید در صنعت پتروشیمی ایجادشدهاند و میتوانند به سود مضاعفی برای سهامداران منجر شوند.»