۱۴۰۳ شنبه ۱۵ ارديبهشت

سفر دبیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی به ایران در هفته سوم اردیبهشت، شاید فرصتی برای حل مسائل اختلافی ایران و آژانس و بازگشت این نهاد ناظر سازمان ملل به مسیر حرفه ای خود ایجاد کند.

گروه بین الملل: ایران با وجود اینکه بیش از چهاردهه است که سایه تحریم را به طور جدی بالای سر خود می‌بیند، اکنون در مناسبات منطقه‌ای فضایی مبهم را تجربه کند. حالا در شرایطی که «رویارویی مستقیم با اسرائیل» خواسته یا ناخواسته روی داده است، باید در انتظار نشت و دید با توجه به تحولات بین المللی و منطقه‌ای چه روز‌هایی پیش رو داریم.

قربان اوغلی می گوید: ترکیه ۲۰ سال بعد از ما به آفریقا رفت؛ اکنون ۴۰ پایتخت آفریقایی به ترکیه پرواز دارند، اما ایران یک خط هوایی یا بانک هم در آنجا ندارد.

بهشتی پور به ستاره صبح گفت: نقطه قوت حمله ایران به اسرائیل روحیه د‌اد‌ن به محور مقاومت بود‌ و نقطه ضعف آن فشار غرب و افکار عمومی را از روی اسرائیل برد‌اشت.

وزیر امور خارجه کشورمان نوشت: برخورد خشن پلیس و نیروهای امنیتی آمریکا با اساتید و دانشجویان معترض به نسل‌کُشی و جنایات جنگی صهیونیست‌ها عمیقا مورد نگرانی و انزجار افکار عمومی جهان است.

گروه سیاسی: سید ابراهیم رئیسی روز گذشته در سفر به اسلام آباد مورد استقبال رسمی «شهباز شریف» نخست وزیر پاکستان قرار گرفت.

بیگدلی گفت: هر میزان تنش در خاورمیانه بالا رود به سود روسیه است زیرا رقبای اروپایی روسیه درگیر منازعات خاورمیانه خواهند شد. افزایش قیمت نفت به روسیه کمک خواهد کرد بنابراین آمریکا باید جلوی این موضوع را بگیرد.

حسن بهشتی پور در گفت‌وگو با ستاره صبح اظهار کرد: ایران از منظر ژئواستراتژیك و ژئوپلتیك، نمی‌تواند نسبت به حمله مستقیم به خاك خود، بی‌تفاوت باشد.

کارشناس مسائل آمریکا گفت: اینکه کشورهایی مانند اسپانیا تاکید بر عضویت کامل فلسطین و رسمیت دادن به آن می‌کنند، نشانه مثبتی است اما فعلاً این پرونده درگیر مؤلفه‌های سیاسی خواهد بود.

بیگدلی گفت: اقتصاد ایران توانایی تحمل جنگ را ندارد. جنگ می تواند وحدت ملی را تقویت کند. این تئوری در جنگ ایران و عراق تا حدود زیادی تحقق پیدا کرد ولی امروز زمانی نیست که با جنگی خارجی در داخل به اتحاد ملی رسید.

لطفا شکیبا باشید...