شمال پارک لاله این روزها میزبان مخاطبان بیشماری است که برای تماشای آثار «پابلو پیکاسو» پایهگذار جنبش «کوبیسم» به موزه هنرهای معاصر میآیند؛ این مخاطبان برآیند نسلی هستند که زیستن میان هنر را تجربه کردند و اکنون تماشای آثار بزرگان تاریخ هنر در کشورشان فرصتی بینظیر است.
در نمایشگاه «پیکاسو در تهران» ۷۹ اثر از آثار پابلو پیکاسو (۱۸۸۱ تا ۱۹۷۳)، منتخب ۹ اثر از آثار هنرمندانی ایرانی متأثر از پیکاسو از جمله بهرام دبیری، بهمن محصص، جلیل ضیاءپور، محسن وزیری مقدم، محمدعلی شیوا (کاکو)، گارنیک درهاکوپیان، هانیبال الخاص و پروانه اعتمادی و منتخبی از آثار هنرمندان خارجی همدورهای پیکاسو مانند ژرژ براک، رابرت دلونه، فرنان لژه و خوان میرو از آثار گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران همچنین ویدئوهایی مرتبط با موضوع نمایشگاه و گرافیکموشن به نمایش درآمده است.
رضا دبیرینژاد سرپرست موزه هنرهای معاصر در گفتوگو با ایرنا در تشریح استقبال کمسابقه دوستداران هنر از نمایشگاه پیکاسو در تهران گفت: گنجینه هنرهای معاصر در یکی دو دهه اخیر کمتر برای بازدید عموم ارائه شده است هر چند این استقبال ابعاد چند گانه دارد؛ به نحوی که شاهد تغییر نسل و ظهور جوانانی هستیم که پا به عرصه های اجتماعی گذاشتند ولی تا کنون کمتر فرصت مواجهه با آثار هنرمندان نام آشنای هنر معاصر جهان را داشتند و زمانی که با خبر می شوند در ایران آثار هنرمندان بزرگی همچون پیکاسو وجود دارد اشتیاق دیدن آثار محقق می شود.
وی گفت: بخش دیگر این استقبال مرتبط با توسعه آموزش هنر در ایران است. گسترش هنرستان ها در کنار آموزشگاه های آزاد هنری مهم است و امروزه آموزش هنر کودک و نوجوان به امری ضروری بدل شده است.