مدیرکل کتابخانههای عمومی چهارمحال و بختیاری از احداث پنج باب کتابخانه عمومی در این استان خبر داد و گفت: کتابخانه بعثت فرخشهر از مهمترین این طرحهاست که تکمیل و آماده افتتاح شده است.
احمد فرهادی بابادی بیان نمود: احداث کتابخانه در شهر سودجان، روستای شیخشبان، کتابخانه رودکی نابینایان و کتابخانه روستای چلوان از دیگر طرحهای احداثی کتابخانههای عمومی استان به شمار میرود که در حال انجام و دارای پیشرفت فیزیکی است. وی ادامه داد: علاوهبر طرحهای احداثی، تعداد قابل توجهی از کتابخانههای استان نیاز به گسترش، تعمیر و بهروزرسانی دارد که این طرحها نیز در دست اجراست و با اعتبارات محدود ادارهکل در تلاش برای ارتقای خدمات به اعضا هستیم. مدیرکل کتابخانههای عمومی چهارمحال و بختیاری بازطراحی کتابخانه مولوی را از مهمترین این طرحها برشمرد و گفت: احداث یک دستگاه راهپله جدید و آسانسور، اضافه شدن فضای زیرزمین جهت سالنهای مطالعه عمومی و اختصاصی و ایجاد بخشهای جدید نظیر سالن آمفیتئاتر، سالن جلسات، کلاسهای آموزشی، اتاق علم، اتاق مادر و کودک و فضای بازی کودکان در دستور کار قرار دارد. فرهادی افزود: در شهرستان بروجن نیز بازطراحی کتابخانه شهید منتظری و راهاندازی بخش«هُدهُد سفید» در دستور کار قرار دارد و در شهرستان فارسان بازطراحی کتابخانه شهید بهشتی شهر فارسان و کتابخانه شهر چلیچه وارد مرحله اجرا شده است. وی یادآور شد: در شهرستان لردگان توسعه و تجهیز کتابخانه شهید مطهری، در اردل بازطراحی کتابخانه شهید باهنر، در کوهرنگ توسعه کتابخانه داراب افسر بختیاری چلگرد، در کیار بهسازی کتابخانه ناغان، کتابخانه ایثار سرتشنیز، میرزا ملال دزک و کتابخانه شلمزار در دست انجام است. مدیرکل کتابخانههای عمومی چهارمحال و بختیاری افزود: بازطراحی کتابخانه شهید کریمیان خانمیرزا، کتابخانه عمومی فلارد، کتابخانه آصف فرخشهر و کتابخانه فردوسی سورشجان و بخش کودک کتابخانه حافظ از دیگر طرحهای توسعه و بهسازی کتابخانهای در استان است.
در شرکت بهرهبرداری نفت و گاز مسجدسلیمان؛
تعمیرات و نصب پمپ واحد نرگسی با موفقیت انجام شد
عملیات تعمیرات اساسی و نصب پمپ رفت و برگشتی واحد نرگسی با موفقیت به پایان رسید .
عملیات تعمیرات اساسی و نصب پمپ رفت و برگشتی واحد نرگسی با موفقیت به پایان رسید و این تجهیز هماکنون آماده بهرهبرداری با عملکردی پایدار و ایمن میباشد.
به گفته رئيس اداره نگهداري و تعميرات این پمپ پس از بروز مشکلات عملکردی و کاهش راندمان، در راستاي حفظ پايداري و افزايش توليد مورد بررسي دقيق قرار گرفت.عملیات تعمیرات اساسی این پمپ در دو بخش مکانیکی و ابزاردقیق و با بهرهگیری از توان تخصصی نیروی انسانی اين اداره و استفاده بهینه از امکانات موجود، مجموعا با 2800 نفر ساعت كار مداوم به انجام رسید كه در فرآيند انجام تعميرات اکثر قطعات مورد نیاز توسط همکاران تراشکار اداره تعمیرات و یا برونسپاری به شرکتهای داخلی تأمین گرديد. مهراب حسنوند در ادامه افزود:پمپهای رفت و برگشتی مورد استفاده از نوع جابجایی مثبت و پیستونی بوده که بیش از ۷۰ سال قدمت دارند و به دلیل توقف تولید توسط شرکت سازنده، از چرخه تولید خارج شدهاند. لذا با توجه به شرایط خاص برخی واحدها از جمله عدم دسترسی به برق یا وجود مخازن بهرهبرداری، استفاده مجدد از این تجهیزات در دستور کار قرار گرفته است.