احمد انارکیمحمدی ، نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس با هشدار درباره بحران کشاورزی در کشور، گفت: قطع مکرر برق، سموم بیکیفیت، فشارهای مالیاتی و نابودی درختان کهنسال، کشاورزی را به پرتگاه رسانده است. حدود ۲۳ میلیون نفر از جمعیت کشور از طریق کشاورزی ارتزاق میکنند و به یکچهارم مردم ما کشاورزند و امروز در جهان، امنیت غذایی مساوی است با امنیت ملی اما ما در ایران چه کردهایم؟وی با اشاره به قطعی مکرر برق در فصل برداشت محصول، افزود: در فصول پاییز، زمستان، بهار و تابستان، کشاورزان ما بدون برق میمانند و در زمان اوج نیاز به برق، اولین جایی که فعالیتش را متوقف میکنید کشاورزی است و زورمان فقط به کشاورز میرسد که اولین استارت دستگاههایش را خاموش میکنیم.نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس با انتقاد از عملکرد وزارت نیرو، گفت: این وضعیت در شأن کشاورز ایرانی نیست؛ رهبر معظم انقلاب بارها بر توجه به روستاها تاکید کردهاند اما امروز میبینیم کشاورزان روستاهای ما یکییکی در حال نابود شدن هستند.انارکی محمدی به بحران خشکسالی و نابودی باغات پسته در رفسنجان و انار اشاره کرد و گفت: درخت ۳۰ ساله و ۵۰ ساله فقط محصول نیست، هویت ماست و وقتی این درختان از بین بروند، فقط درآمد نیست که از بین میرود بلکه هویت، ریشه و میراث ما نابود میشود و این مثل کارخانه نیست که دوباره ساخته شود. انارکیمحمدی افزود: ۹۵ درصد محصولات کشاورزی منطقه ما صادراتی هستند. حالا نه فقط با قطعی برق، بلکه بهخاطر مشکلات صادراتی، کشاورزان ما دوباره زمینگیر شدهاند و هم در داخل با مشکل مواجه هستند و هم در بازار خارجی.به بهانه تحریم، تولید زیرپلهای سم و کود رواج پیدا کرده و هیچ نظارتی نیست.
پیشنهاد بادامچیان به آمریکا
اسدالله بادامچیان ، رییس شورای مرکزی حزب موتلفه با اشاره به مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا گفت: اگر ما میخواهیم مذاکرات را از دید غربزدگی و غربگرایی بنگریم به هیچ جا نمیرسیم اگر هم بخواهیم از تندروی و افراط نگاه کنیم که اصلا نباید مذاکره در هیچ ابعادی باشد اینگونه به جایی نمیرسیم. آقای ترامپ نیاز به مذاکره دارد و اگر نتواند از عهده این کارها بربیاید، گورباچف آمریکا میشود. الان هم میگویند آمریکا میخواهد حمله کند، آمریکا کجا را میخواهد بزند؟ چهارتا نیروگاه را میخواهد بزند؟ مگر اسرائیل توانست ما را بزند؟ بنابراین تهدید بدون پشتوانه میکند. هر آدم سیاسی و هوشمندی میداند که آقای ترامپ میخواهد با ایران به توافق برسد. حالا باید از این فرصت استفاده کرد. البته او به ما فرصت نمیدهد، اما ما نباید فکر کنیم که این قدرت از اوست و ضعف نشان دهیم؛ نه اینطور نیست. ما بالای چند صد میلیارد دلار در دنیا پول بلوکه شده داریم و کلی از آمریکا طلب داریم. اگر آمریکا پولهای ما را بدهد، نصف پولهای ما را بدهد و حسن اعتماد ایجاد کند، ما میتوانیم با او مذاکره کنیم. ما هیچگاه با مذاکره مخالف نبوده و نیستیم، اما درباره اینکه چه کسی مذاکره کند، صحبت داریم. وقتی دشمن حمله میکند، آیا ما به دنبال این هستیم که چه کسی اصلاحطلب است و چه کسی اصولگرا؟ کسی که به جنگ میرود میخواهد از ناموس و کشورش دفاع کند.اگر ترامپ واقعاً طرفدار این است که جنگ چهل و خوردهای ساله آمریکا با ایران تمام شود و به کشور خودش برسد، ما کلی پول از آمریکا طلبکاریم پول را بدهد از آن طرف به آمریکا چه ربطی دارد که ما به چه کشوری جنس فروختهایم که جلوی پول ما را گرفته است؟ این یعنی دشمنی محض. او مجبور است این کار را کند، چون اگر بخواهد آمریکا را از این بحران اقتصادی نجات دهد، چارهای ندارد.
تحریمهای نفتی برای امتیازگیری است
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: تحریم های نفتی اخیر وزارت خزانه داری ایالات متحده علیه ایران قبل از برگزاری دور چهارم مذاکرات هسته ای انجام شده که بیانگر تلاش آمریکا برای امتیازگیری بیشتر است. وحید احمدی در واکنش تحریمهای جدید آمریکا علیه ایران، گفت: حیله و روش آمریکایی ها همواره مبتنی بر تهدید و ارعاب برای افزایش فشار و امتیازگیری بیشتر است.عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه چنین اقدامی سبب خواهد شد مذاکرات توام با تهدید و فشار نتیجه بخش نباشد، اظهار کرد: در واقع آمریکایی ها می خواهند با استفاده از این ترفند، ایران را از مواضع خودش عقب برانند در حالی که تجربه نشان داده جمهوری اسلامی هیچگاه مواضعش را تحت فشار و زور تغییر نمی دهد.وی ادامه داد: متاسفانه ترامپ پس از سوی کارآمدنش، سیاست به صفر رساندن درآمدهای نفتی ایران را مطرح کرد و اکنون نیز با اعمال چنین تحریم هایی درصدد عملیاتی کردن این دسیسه است.این نماینده مردم در مجلس دوازدهم افزود: نباید از یاد برد که تحریم های نفتی اخیر وزارت خزانه داری ایالات متحده علیه ایران قبل از برگزاری دور چهارم مذاکرات هسته ای انجام شده که بیانگر موضوع مذکور برای امتیازگیری بیشتر است. احمدی خاطرنشان کرد: آمریکایی ها باید بدانند که رفع تحریم ها یکی از مواردی است که در روند مذاکرات دوجانبه باید محقق شود لذا چنین اقداماتی اثر سازنده ای بر فرآیند گفتگوها نخواهد گذاشت.